Wij denken graag mee

Kom langs voor een ontmoeting of een goede bak koffie!

Nice to meet you

Nieuwsgierig? Bel ons of kom langs in onze studio om kennis te maken of om een lekkere bak koffie te drinken. We denken graag met je mee.

Budelinc is gevestigd in de Rotterdamse Hofbogen; met een lengte van zo’n twee kilometer, het langste monument van ons land. Het ‘luchtspoor’ tussen Rotterdam en Scheveningen gold met z’n wijde overspanningen destijds als een bouwkundig unicum. Na het opheffen van de spoorlijn werden de bogen in oude glorie hersteld en in gebruik genomen door ondernemers. Op het dak van de Hofbogen ontwikkelt de gemeente Rotterdam de komende jaren een langgerekt, klimaatadaptief stadspark in de stijl van de New York High Line.

Naast de studio van Budelinc bevindt zich De Ruimte voor ideeën. Je kunt deze prachtige hofboog gebruiken voor meetings, vergaderingen, trainingen, brainstorms of scrumsessies. De locatie heeft veel daglicht, een professionele espressomachine en het grootste whiteboard van Rotterdam (ruim 25 m2!), dat in ons geval trouwens helemaal niet white is, maar lichtgroen.

Meer info of reserveren? Kijk op de website van De Ruimte of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met je op om je wensen te bespreken.

Adres

Vijverhofstraat 116
3032 SP Rotterdam

Ontmoet ons hier