Wat we doen

We denken, we doen.
We visualiseren,
we vertellen.

Onze expertises

Budelinc brengt je vooruit. Wij helpen je om beter, slimmer en effectiever te communiceren. Zo brengen we jouw idee, plan, merk, dienst of product verder. We denken, we doen. We visualiseren, we vertellen. We ontwerpen, we ontwikkelen. We bieden creatieve oplossingen die werken.

 • concept en strategie
 • communicatieadvies
 • art direction en projectmanagement
 • brainstorms, namestorms en scrumsessies
 • customer journey mapping
 • (online) ontwerp en visuele vormgeving
 • online en offline communicatiemiddelen
 • apps, websites
 • illustratie, animatie
 • film en fotografie
 • explanimatie, infographics, data design
 • online leeromgevingen, kennisplatforms
Onze opdrachtgevers

Budelinc werkte de afgelopen twintig jaar voor een breed scala aan opdrachtgevers uit verschillenden sectoren: onderwijs, zakelijke dienstverlening, overheid, vervoer en kunst & cultuur.

Tot onze opdrachtgevers behoren: Prorail, NS, RET, Changekitchen, Aloysius Stichting, Stichting Levvel, de PI-Scholen, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Provincie Zuid Holland, LECSO, Ingrado, Doula-opleiding In Bloei, Datapool, Itho Daalderop, Leren van Gedrag (NRO), Maaskoepel, ZorgScala, Schot Coffee Roasters, Tech op Zuid, Urban Espresso Bar, RORO, Sophie Krier, RVV Blijdorp, Het Onverharde Pad, DEAC, IPC Nederland, Krachtig VO op Zuid, Sustein, Waarborgfonds voor de Zorgsector, Xenomobile, CPC, Noppes Kringloopwinkel, Gemeente Eindhoven, Van Duuren Media, Toine Horvers, Bain, Elok meubelmakerij, Herts’ Sport Lokaal en Kinderopvang De Maan.

NS logo in wit
Schot Coffee Roasters logo in wit
Prorail logo in wit
De PI-scholen logo in wit
Aloysius stichting logo in wit
Zorgscala logo in wit
Changekitchen logo in wit
Provincie Zuid Holland logo in wit
Hoe wij werken

Creatieve oplossingen met maximale impact.
Onze opdrachtgevers willen groeien, leren en succesvol zijn. Wij helpen hen daarbij. Het begint met een doel. Samen gaan we op zoek naar de vragen achter het doel en helpen je verder te kijken.

Hoe kan je bedrijfsidentiteit je missie uitdragen? Welke middelen en kanalen werken het beste? Wat motiveert de mensen die jij wilt bereiken? Hoe krijg je hen in beweging? Hoe deel je grote hoeveelheden hoogwaardige kennis met mensen binnen en buiten je organisatie? Kan innovatieve technologie slim voor je werken?

We onderzoeken wat werkelijk het verschil maakt. Zo komt op tafel wat er nodig is. Met elkaar komen we tot creatieve oplossingen met maximale impact. Die vertalen wij in visuele concepten en aansprekende (online) middelen die er fris uitzien, helder communiceren en je helpen je doel te bereiken.

Sessies

Is het tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam of een aansprekende (re)branding? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het formuleren van een heldere positionering? Of heb je een andere vraagstuk op het gebied van strategische communicatie?

Dan ben je bij Budelinc aan het goede adres: we bieden ervaren creatieve denkers, communicatie-experts en procesbegeleiders die jou en je organisatie graag verder helpen. Zie je niet staan wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op om je vraag te bespreken.

De Ruimte sessie fotografie
Icoon namestorm

Namestorm

Een sterke bedrijfsnaam is goud waard. Een sterke naam prikkelt, zorgt ervoor dat mensen je organisatie onderscheiden, onthouden en zich ermee willen verbinden. In deze sessie bedenken we aan de hand van een vaste methode een aantal geschikte namen. De keuze is daarna aan jullie.

Icoon strategische positionering

Strategische positionering

Wat maakt jouw aanbod uniek? Welk probleem los je op voor je opdrachtgevers? Hoe onderscheid je je van je concurrenten en hoe maak je dat iedereen duidelijk? In de strategische positioneringssessie gaan we in op jouw missie, visie, kernwaarden en doelen. We brengen hoofdlijnen aan in je activiteiten en aanbod en helpen je herkenbare positie in de markt in te nemen.

Icoon concept en branding

Concept & branding

Je concept verder ontwikkelen zodat het staat als een huis? En een merkidentiteit creëren die de kern van je concept op een overtuigende manier uitdraagt? We helpen je verder in deze sessie vol inhoud maar ook creativiteit.

Icoon communicatie doelgroepen strategie

Communicatie & doelgroepen strategie

Elke doelgroep heeft andere wensen. Niet alleen in de manier waarop ze je product of dienst gebruiken, maar ook in de manier waarop communiceren met de wereld. Welke primaire boodschap voor welke doelgroep? Welke tone of voice, beelden, middelen zet je in? Bereik meer met goed doordachte keuzes.

Icoon content kalender

Social media strategie & content kalender

Hoe maak je sterke inhoudelijke content die je doelgroep(en) aanspreekt? Hoe zorg je voor een duidelijk profiel en een prikkelende maar ook evenwichtige feed? In deze sessie leer je hoe je inhoudelijke content lijnen bepaalt en deze in een year round contentkalender giet.

Wat heeft jouw organisatie nodig om beter z’n doelen te bereiken?

We denken graag met je mee.